Šárka Vávrová

Seberozvojové online kurzy

Šárka Vávrová

Online kurz: Lehkost života, bez role oběti

Online kurz: Opouštím roli oběti Šestitýdenní jedinečný kurz  Tvořte si svůj radostný život a vymaňte se z role oběti. Život je zázrak a žít je báječné, postačí jen změnit pár nastavených vzorců a návyků. Zbavte se svých limitujících programů a přesvědčení a staňte se tím, kdo řídí svůj život.Transformujete svoji vnitřní oběť do tvůrce svého života.

Více informací »
Šárka Vávrová

Online kurz: Jak uzdravit vnitřní dítě

Online kurz: Jak uzdravit vnitřní dítě Šestitýdenní jedinečný online kurz Tento kurz bude o nejdůležitější bytosti v našem životě, a to je naše vnitřní dítě. Stále se zabýváte stejnými otázkami, nemáte úspěch a vše se zdá prázdné a opuštěné? Ať se jedná o jakoukoliv oblast vašeho života, tak vnitřní zraněné dítě vám může vše blokovat.

Více informací »
Šárka Vávrová

Online kurz: Jak žít autenticky a být sami sebou

Online kurz: Jak žít autenticky a být sami sebou Šestitýdenní jedinečný kurz Autenticita je základ života v pravdě Žijte autenticky a přestaňte plnit očekávání druhých. Pokud žijeme autenticky, jsme sami sebou. Postačí jen změnit pár nastavených vzorců a návyků. Vnitřní vyrovnanost a autenticita je to, co všichni celý život hledáme, ale často se vydáváme úplně

Více informací »